0740017156 [email protected]

Kato Syncro

Kato Syncro permite acum sincronizarea perfect coordonată a până la 8 actuatori

Kato Syncro este evoluția brevetului original Nekos, care permite acum sincronizarea perfect coordonată a până la 8 (opt) actuatori fără utilizarea unităților de control externe.

Syncro este singura sincronizare reală a dispozitivelor de acționare pentru ferestre existente pe piață și doar unul dintre numeroasele brevete pe care Nekos le-a înregistrat, confirmând tehnologia înaltă obținută de companie și departamentul său de cercetare și dezvoltare.

Specificații produs

Servomotor liniar electric cu lanț articulat cu patru rânduri, dublu rând, închis într-o carcasă compozită adecvată, potrivită pentru deplasarea ferestrelor pentru ferestre, ferestrele pentru buncăr, ferestrele pentru acoperișuri și cupolele ușoare. Servomotorul are o forță de împingere și tragere de 250N și este proiectat să funcționeze la 110 / 230V AC 50/60 Hz sau 24V DC. Se livrează împreună cu brațe de asamblare cu șuruburi fără cuplare rapidă (brevetate).

Suporturi de fereastră pentru acoperiș sau pentru proiector cu cuplaj rapid (brevetat). Două curse de deschidere cu selecție mecanică. Întrerupeți oprirea în timpul deschiderii și închiderii la absorbția de putere și ca protecție împotriva supraîncărcării. Poate fi conectat în paralel.

În conformitate cu Directivele 2004/108 CE (Directiva EMC) și 2006/95 CE (Directiva privind tensiunea joasă).