0740017156 [email protected]

Ventilație naturală

Motoare actionare cu lanț, cremaliera si piston

Ferestrele vin în diferite tipologii, dimensiuni și greutăți. Unele sunt instalate acolo unde agenții atmosferici, cum ar fi vântul și zăpada, pot juca un rol important în determinarea forțelor necesare pentru a le actiona. Acesta este motivul pentru care există diferite sisteme de  automatizări pentru ferestre.. Automatizarile pot fi cu lant, cremaliera sau piston. Uneori, ferestrele trebuie actionate automat din motive practice sau din motive de securitate, folosind dispozitive electronice de comandă, cum ar fi centralele de comandă pentru detectarea evenimentelor atmosferice sau a sistemelor de ventilație de evacuare a fumului și a căldurii. Înainte de a instala un sistem electric de acționare a ferestrei, este necesar să verificați daca solutia aleasa este potrivita pentru proiectul dumneavoastra.

Alte produse

Ventilație naturală

Este necesar să respirăm cât mai mult aer curat: acasă, la birou, în spaţiile publice sau comune, etc. Uneori fereastra este montată la o înălţime superioară şi este dificil să acţionăm deschiderea; Sau ne dorim sa deschidem cu ajutorul unei telecomenzi.

Desfumare

În cazul unui incendiu cӑldura emanatӑ, fumul ṣi gazul toxic pun în pericol viaṭa persoanelor aflate în încӑpere. Utilizarea unui sistem de evacuare fum ṣi cӑldurӑ, reduce temperatura, îngreuneazӑ apariṭia fumului  iar cӑile de acces se pot vedea mai uṣor, evitând astfel sufocarea persoanelor din local.

Centrale și accesorii

Sistemele pot fi conectate la o unitate de control (centralӑ) împreunӑ cu senzorul de fum, vânt sau ploaie astfel încât sӑ puteṭi beneficia de confortul ṣi siguranṭa doritӑ.