0740017156 [email protected]

Kato 305 RWA Syncro

Sincronizare coordonată 

Versiunea Syncro se bazează pe comunicarea între două sau mai multe motoare prin intermediul unei conexiuni directe între ele. Se permite controlul instantaneu al forței, vitezei și rezistenței  fiecărui motor prin intermediul encoder-ului care “citește”  fiecare mișcare în parte.

Schimbul continuu de informații între motoare permite închiderea și deschiderea în sincron

Syncro

Astăzi, software-ul  Syncro permite conectarea simultană de până la 8 motoare pe o singura fereastră, fără a fi nevoie de instalarea unei centrale externe (unitate de control). Numărul de motoare prevăzute pe o singură fereastră variază în funcție de dimensiunea ferestrei, greutatea sau tipologia acesteia. Pentru lungimi mai mari de 1200 mm se recomandă utilizarea a două motoare Syncro. La fiecare 1200 mm, se calculează un motor în plus, pentru a garanta etanșeizarea perimetrală a ferestrei și presiunea optimă pe garnitură.

Specificații produs

Motorul electric exercită o forță de împingere și tragere de 300N și este conceput să funcționeze la 110/230V AC sau 24V DC pentru sistemele RWA (evacuare fum și gaze toxice) în conformitate cu Standardul European EN12101-2.

Cursa deschiderii poate sa fie selectată prin intermediul deepswitch-ului de pe carcasa motorului : 200, 300 sau 500 mm. Se livrează cu suporții de prindere pe toc. Suporții de prindere pe cercevea se comandă separat, în funcție de tipul deschiderii . Este  disponibil în 3 culori (alb, negru sau gri) și este dedicat ferestrelor cu deschidere spre interior sau exterior dar și ferestrelor din acoperiș sau cupolelor.

Conexiunea  electrică dintre motoarele Syncro se face conform manualului de instrucțiuni care însoțește fiecare produs.

În conformitate cu Directivele 2004/108 CE (Directiva EMC) și 2006/95 CE (Directiva privind tensiunea joasă).