0740017156 [email protected]

Contacți-ne

Livrăm în toată țara

Prompt System Distribution SRL este importator/distribuitor in Romania pentru produsele Nekos inca din anul 2015. Oferim asistenta tehnica si comerciala pentru orice tip de proiect. Avem stocuri pentru motoare ventilatie si toata gama de motoare pentru desfumare evacuare fum si gaze fierbinti.

14 + 10 =

Prompt System Distribution

Str. Torentului, Nr. 2, Clădire Birouri C3, Cam. 26,27 si 32
Incinta Frigotehnica
Sector 2, București

Program

Luni – Vineri: 08:00 – 17:00
Sâmbătă – Duminică: închis

Contact

Ventilație naturală

Este necesar să respirăm cât mai mult aer curat: acasă, la birou, în spaţiile publice sau comune, etc. Uneori fereastra este montată la o înălţime superioară şi este dificil să acţionăm deschiderea; Sau ne dorim sa deschidem cu ajutorul unei telecomenzi.

Desfumare

În cazul unui incendiu cӑldura emanatӑ, fumul ṣi gazul toxic pun în pericol viaṭa persoanelor aflate în încӑpere. Utilizarea unui sistem de evacuare fum ṣi cӑldurӑ, reduce temperatura, îngreuneazӑ apariṭia fumului  iar cӑile de acces se pot vedea mai uṣor, evitând astfel sufocarea persoanelor din local.

Centrale și accesorii

Sistemele pot fi conectate la o unitate de control (centralӑ) împreunӑ cu senzorul de fum, vânt sau ploaie astfel încât sӑ puteṭi beneficia de confortul ṣi siguranṭa doritӑ.